Kesäpomo Vierumäelle

9.5.2022

Hae työpaikkaa

Heinola

Haku päättyy 29.5.2022

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Kesäksi esimiesharjoittelijaksi elementtituotantoon?

Betset on suomalainen noin 625 henkilöä työllistävä perheyritys, joka valmistaa betonielementtejä ja valmisbetonia. Yrityksen visio on olla oman alansa luotettavin yhteistyökumppani, palveluntarjoaja ja edelläkävijä digitaalisissa palveluissa. Ammattitaitoinen, motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on yrityksen yksi keskeinen menestystekijä. Vakavarainen perheyritys on laajentunut jo 70 vuoden ajan ja tällä hetkellä yrityksellä on Suomessa 9 tehdasta, jonne etsimme kesätyöntekijöitä sekä esimiesharjoittelijoita.

Esimiesharjoittelijan työ sopii sinulle, mikäli olet opiskelemassa esimerkiksi alaan liittyvää tutkintoa ammattikorkeakoulussa tai olet jo valmistumassa. Työtehtävissäsi pääset vastaamaan tuotannosta ja sen toimivuudesta sekä työjärjestelyistä muiden esimiesten kanssa. Työhön sisältyy muun muassa projektiseurantaa, aikataulusuunnittelua ja laadunvalvontaa.

Tehtävä on kokoaikainen (37,5 tuntia / viikko) ja työtä pääset tekemään liukuvassa aamu- / päivävuorossa. Työtä on tarjolla toukokuusta syyskuuhun ja aloitus jo huhtikuussa on mahdollista. Työsuhteessa on kuukausipalkkaus, jossa huomioidaan kokemuksesi ja koulutuksesi.

Työn tueksi tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä tilaisuuden kehittyä rakennusalalla osaavassa työyhteisössä. Ja jos innostut, kesätyön kautta on mahdollista rekrytoitua pidempäänkin työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Käsittelemme hakijoita jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi tulemaan esim. alla olevan linkin kautta.

https://app.profiili.io/citywork/jobs/10518375/application/basic?jobs=10518375

Lisätietoja paikasta antaa Juho arkisin klo 8-15 numerosta 050 514 9958 tai juho.palosaari@varvaamo.fi.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat.
Me halutaan, että Värväämö on maailman paras työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Värväämö liittyi Citywork -konserniin kesällä 2021. Citywork -henkilöstalolla on yli 15 toimipistettä ympäri Suomea, joten pystymme tarjoamaan aina paikallista palvelua ja markkinatuntemusta.

Värväämö – Stydeimmät duunit. Softeimmat arvot.

Hae työpaikkaa
<