Kesätyöntekijä rakennusalalle

23.6.2022

Hae työpaikkaa

Haku päättyy 3.7.2022

Työ alkaa: Heti/Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Oletko vielä ilman kesätyöpaikkaa? Tule kesätöihin rakennusalan tehtäviin pääkaupunkiseudulle

Värväämön rakennusalan kesätyöpaikat sisältävät vaihtelevia töitä niin uudisrakennus kuin saneeraustyökohteissa. Etsimme erityisesti rakennustyöntekijöitä ja -apulaisia, perämiehiä, konekuskeja, vihertyöntekijöitä, maalareita sekä talotekniikan kesäapulaisia asiakkaidemme työkohteisiin ympäri pääkaupunkiseutua. Tarjoamme sinulle mieluisan työn, jossa vähintään TES mukainen palkka, matkakorvaukset, sekä etuna liikunta- ja kulttuuriseteleitä.

Mikäli olet aidosti kiinnostunut rakennusalasta ja sinulla on jo hieman kokemusta, olet etsimämme uusi Värväämöläinen! Aiempi kokemus ei ole kuitenkaan välttämätöntä, vaan puutteet kokemuksessa voi paikata hyvällä asenteella. Työtehtäväsi määräytyvät kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan, joten katsotaan juuri sinulle sopiva kesätyö.

Rakennustyökohteet jatkuvat kesän jälkeen, joten sinulla on mahdollisuus jatkaa työskentelyä kauttamme pidemmälle syksyyn ja talveen mikäli koulutilanteesi sen sallii.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
-Täysi-ikäisyyttä
-Ahkeraa ja omatoimista asennetta
-Mielenkiintoa rakennustyötä kohtaan

TYÖTEHTÄVÄ: Kesätyöntekijä, rakennusala
TYÖPAIKAN SIJAINTI: 
Helsinki, Espoo, Vantaa
TYÖN ALOITUS/ KESTO: Sopimuksen mukaan
TYÖAIKA: Arkisin, klo 7-15:30

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Työterveyshuollon
-Työvaatteet ja -varusteet
-Mahdollisuuden jatkaa töitä kesän jälkeen

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa tai kirjoittaa:
Lisätietoja: 040 1546475, totti.viitaharju@varvaamo.fi

Täytäthän hakemuksesi huolella – Työtehtävät määräytyvät kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan, kerro siis hakemuksessa mitkä tehtävät sinua kiinnostavat, mitä osaamista sinulta löytyy ja mille aikavälille etsit töitä. 

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me haluaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa
<