Kiinteistönhoitaja hotellikohteeseen Helsinkiin

19.9.2023

Hae työpaikkaa

Helsinki

Haku päättyy 3.10.2023

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Oletko kiinteistönhuollon ammattilainen ja kiinnostunut pitkäaikaisesta työsuhteesta Helsingin keskustassa?
Laita hakemus pikimmiten sillä etsimme kokenutta kiinteistönhoitajaa asiakkaallemme Helsingissä sijaitsevaan tasokkaaseen hotelliin. 

Kiinteistönhoitajana työtehtäviisi kuuluu hotellikiinteistön sisätilojen kunnossapito- sekä korjaus- ja huoltotehtävät. Tehtäviin voi kuulua myös muuta aina tekijän osaamisen ja kokemuksen mukaan. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 välillä. Työt alkavat vuokratyösuhteena mutta sinulla on mahdollisuus vakinaistua asiakkaalle, pitkäaikaisesti. Toimeksiantajanamme on johtava valtakunnallinen kiinteistöalan yritys. 

Toivomme hakijalta alan ammattitaitoa ja kykyä itsenäiseen työhön sekä rehtiä palveluasennetta. Eduksi katsotaan asiakaspalvelhenkisyys sekä eri teknisten huoltojen kokemus. Arvostamme alan ammattitutkintoa mutta mikäli se puuttuu, niin älä epäröi laittaa hakemusta, alan työkokemus ja asenne ratkaisee! 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen, Hae työpaikkaa-painikkeen kautta. Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus pikimmiten!

Lisätietoja: Abdula Hodza, 040 675 1788 (ark. 08-16), abdula.hodza@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa