Kiinteistönhoitaja PK-seudulle

22.9.2022

Hae työpaikkaa

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 7.10.2022

Työ alkaa: sopimuksen mukaan

Työsuhde:

Työaika: Kokoaikainen

Oletko kiinteistönhuollon ammattilainen ja kiinnostunut pitkäaikaisesta työsuhteesta pääkaupunkiseudulla?
Laita hakemus pikimmiten sillä etsimme aloittelevia sekä kokeneita kiinteistönhoitajia asiakkaallemme monipuolisiin kiinteistöpalvelualan tehtäviin!

Kiinteistönhoitajana työtehtäviisi kuuluu kiinteistöjen sisä- ja ulkotilojen kunnossapito- sekä korjaus- ja huoltotehtävät. Tehtäviin voi kuulua myös muuta aina tekijän osaamisen ja kokemuksen mukaan. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7-16 välillä. Työt alkavat vuokratyösuhteena mutta sinulla on mahdollisuus vakinaistua asiakkaalle koeajan jälkeen, pitkäaikaisesti. Toimeksiantajanamme on johtava valtakunnallinen kiinteistöalan yritys. 

Toivomme hakijalta alan ammattitaitoa ja kykyä itsenäiseen työhön sekä rehtiä palveluasennetta. Eduksi katsotaan koneenajokokemus sekä eri teknisten huoltojen kokemus. Arvostamme alan ammattitutkintoa mutta mikäli se puuttuu, niin älä epäröi laittaa hakemusta, alan työkokemus ja asenne ratkaisee! Tehtävässä vaaditaan B-ajokortti kohteiden välillä kulkemiseen, asiakasyrityksen autolla.

Värväämö tarjoaa muun muassa osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät, liikunta- ja kulttuuriseteleitä, työterveyshuollon, työvaatteet ja -varusteet, mahdollisuuden työllistyä pitkäaikaisesti ja vakinaistua asiakkaallemme.


Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen, Hae työpaikkaa-painikkeen kautta. Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus pikimmiten!

Lisätietoja: Lauri Pullinen, 040 6613560, lauri.pullinen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me haluaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa