Kirvesmiehiä pääkaupunkiseudulle

1.8.2022

Hae työpaikkaa

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 15.8.2022

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Kokeneita kirvesmiehiä ja timpureita pääkaupunkiseudulle

Tehtävät pitävät sisällään rakennustyömaan eri vaiheiden töitä niin sisä- kuin ulkorakentamista. Työkohteet määräytyvät Värväämön asiakkaan tarpeiden sekä hakijan osaamisen mukaan. Etsimämme henkilö on rakennusalan ammattilainen, jolta hoituu itsenäinen työskentely ja omaa monipuolisen kokemuksen niin saneeraus- kuin uudiskohteista. Osaaville tekijöille tarjolla töitä pitkäaikaisesti.

Sinulta tulisi löytyä kuvienlukutaitoa sekä joustavuutta eri timpurin tehtäviin. Tehtävät voi olla muun muassa muottien tekoa, levyttämistä, oviasennuksia, kalusteasennuksia, paneeliasennuksia tai muita ulko- ja sisävaiheen töitä, oman osaamisen mukaan.

TYÖTEHTÄVÄ: Kirvesmies/Timpuri
TYÖPAIKAN SIJAINTI:
Uusimaa
TYÖN ALOITUS/ KESTO: Sopimuksen mukaan
TYÖAIKA: Arkisin, klo 7-15:30

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
-Useamman vuoden kokemus rakennusalalta
-Voimassa oleva työturvallisuuskortti
-Kuvienlukutaitoa
-Ammattimainen asenne

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Työterveyshuollon
-Työvaatteet ja -varusteet
-Mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Lisätietoja: Lauri Pullinen, 040 6613560, lauri.pullinen@varvaamo.fi

Työtehtävät määräytyvät kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan, kerro siis hakemuksessa mitkä tehtävät sinua kiinnostavat ja mitä osaamista sinulta löytyy.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me haluaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa