Kirvesmies kerrostalotyömaalle

5.9.2022

Hae työpaikkaa

Turku

Haku päättyy 2.10.2022

Työ alkaa: Heti/Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Värväämme ammattitaitoisen kirvesmiehen töihin kerrostalotyömaalle.

Työnkuvaan kuuluu mm. väliseinärunkojen tekoa, levytystä, lattia asennusta, listoitusta sekä kalusteasennuksia. Mahdollisesti myös muita töitä osaamisen mukaan.

Sinulta toivomme laajaa osaamista kirvesmiehen tehtävistä. Työn jälkesi on moitteetonta ja tykkäät raksa-alan hommista, huumoria unohtamatta. Ole meihin yhteydessä, niin saadaan sovittua hommia eteenpäin. 

Odotamme kokemuksen ja ammattitaidon lisäksi, että sinulta löytyy mielellään auto liikkumiseen kodin ja työmaan välille, työturvallisuuskortti, sekä oikeanlaista positiivista asennetta. Me pystymme tarjoamaan sinulle monipuolisia rakennustyömaita toiveitasi kuunnellen, sopimuksen mukaisen, reilun palkkauksen ja täyden toimistotuen työskentelyysi.
Palkat meillä maksellaan ajallaan ja työterveyshuoltokin toimii ensimmäisestä työpäivästä alkaen.

Työtehtävä: Kirvesmies
Työpaikan sijainti:
Turku
Työn aloitus/kesto: Sopimuksen mukaan. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt meillä pitkään.

Tähän hommaan edellytämme:
-Aikaisempaa kokemusta monipuolisista kirvesmiestehtävistä
-Työturvallisuuskortin
-Rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

Värväämöläisenä saat:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä.  Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
Mikko Kiiskinen, 040 6570038, mikko.kiiskinen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa