Kirvesmies linjasaneerauskohteeseen

24.1.2023

Hae työpaikkaa

Turku

Haku päättyy 19.2.2023

Työ alkaa: Heti/Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Värväämme kirvesmiehen asiakkaallemme Turussa sijaitsevaan linjasaneerauskohteeseen.

Työmaalla toimitaan itsenäisesti vaihtelevissa kirvesmiehen töissä, joten kaikki kokemus linjasaneeraustyömailta katsotaan eduksi. Työtehtäviin kuuluvat mm. suojauksien, koteloiden, alakattojen, listoituksien tekoa, sekä kalusteiden asentamista. Odotamme sinulta rakennusalan tai muun soveltuvan alan koulutusta ja työkokemusta erilaisista kirvesmiehen töistä.

Aloitus sopimuksen mukaan. Kestot vaihtelevat työmaittain. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt meillä pitkään.

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä.  Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
Mikko Kiiskinen, 040 6570038, mikko.kiiskinen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin.
Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa