Kirvesmies pääkaupunkiseudulle

26.9.2022

Hae työpaikkaa

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 4.10.2022

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde:

Työaika: Kokoaikainen

Oletko rakennusalan ammattilainen ja itsenäiset työt hoituvat luotettavalla ja varmalla otteella? 
Etsimme kokeneita kirvesmiehiä ja timpureita asiakkaamme rakennusprojekteihin.

Tehtävät pitävät sisällään rakennustyömaan eri vaiheiden töitä niin sisä- kuin ulkorakentamista. Työkohteet määräytyvät Värväämön asiakkaan tarpeiden sekä hakijan osaamisen mukaan. Etsimämme henkilö on rakennusalan ammattilainen, jolta hoituu itsenäinen työskentely ja omaa monipuolisen kokemuksen niin saneeraus- kuin uudiskohteista. Osaaville ja luotettaville tekijöille on tarjolla töitä pitkäaikaisesti!

Hakijalta toivomme kuvienlukutaitoa sekä joustavuutta eri kirvesmiehen tehtäviin. Tehtävät voi olla muun muassa muottien tekoa, levyttämistä, oviasennuksia, kalusteasennuksia, panelointia, laminaatin asennusta tai muita ulko- ja sisävaiheen viimeistelytöitä, oman osaamisen mukaan. Voit siis olla urasi alkuvaiheessa, katsomme tehtävät sen mukaisesti.

MITÄ ODOTAMME:
-Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
-Useamman vuoden kokemus rakennusalalta
-Voimassa oleva työturvallisuuskortti
-Kuvienlukutaitoa
-Alan koulutus katsotaan eduksi

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Työterveyshuollon
-Työvaatteet ja -varusteet
-Vaihtelevia työtehtäviä osaamisen mukaan
-Mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Kiinnostuitko? Laita hakemusta pikimmiten sillä työt voivat alkaa jo heti seuraavana päivänä.

Työtehtävät määräytyvät kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan, kerro siis hakemuksessa mitkä tehtävät sinua kiinnostavat ja mitä osaamista sinulta löytyy.

Lisätietoja: Lauri Pullinen, 040 6613560, lauri.pullinen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me haluaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa