Kirvesmies vahinkosaneerauksiin

20.9.2022

Hae työpaikkaa

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 3.10.2022

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Oletko remontoinnin rautainen ammattilainen ja sisärakennustyöt ovat vahvuutesi ?

Värväämme asiakasyrityksellemme osaavan kirvesmiehen vahinkosaneerauskohteisiin Uudenmaan alueelle. Työtehtäväviin kuuluu rakenteiden purku lattiasta kattoon ja näiden jälleenrakentaminen. Työtehtäviä on hakijan osaamisen mukaan, joten älä epäröi laittaa hakemusta vaikkei osaaminen yltäisikään jälleenrakentamiseen!

Odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työhön, työtäpelkäämätöntä asennetta sekä aikaisempaa kokemusta rakennusmiehen-kirvesmiehen tehtävistä. Sinulla pysyy työkalut käsissä ja halitset eri koneiden käytön myös pikkutarkkaan työhön. Hakijalta tulisi löytyä myös voimassa oleva työturvallisuuskortti. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Asiakkaamme on kokenut kiinteistövahinkojen asiantuntija, joka on toiminut menestyksellisesti Suomessa jo yli 40 vuotta. Toiminta keskittyy kiinteistövahinkojen torjuntaan ja korjaamiseen. Tässä tehtävässä pääset näkemään saneerausrakentamisen värikkään kirjon sekä saat mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen luotettavassa ja kasvavassa yrityksessä.

Mitä odotamme:
-18 vuoden ikää
-Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
-Kykyä itsenäiseen ja tarkkaan työhön
-Kokemusta rakennusmiehen tehtävistä
-Kuvienlukutaitoa
-Kokemus vahinkosaneerauksista iso etu

Värväämöltä saat:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan sekä lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Työvaatteet ja -varusteet
-Työterveyshuollon
-Mahdollisuuden edetä eri tehtäviin, pitkäaikaisesti
Reilun ja rehdin meiningin

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle.

Lisätietoja: Lauri Pullinen, 040 6613560, lauri.pullinen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa