Kivityöntekijä

6.5.2022

Hae työpaikkaa

Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Tuusula, Vantaa

Haku päättyy 20.5.2022

Työ alkaa: Heti/sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Kivityöntekijä pääkaupunkiseudulle

Työtehtäviin kuuluu pohja- ja tasoitustyöt, korkojen mittausta, kivien siirtelyä- leikkausta- asennusta ja saumaamista sekä mahdollisesti muita kiviasennuksiin liittyviä tehtäviä. Kohteet ovat erikokoisia uudis- tai korjauskohteita, raittiissa ulkoilmassa.

Hakijalta vaaditaan aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, sillä kohteissa ja työstä tulee suoriutua itsenäisesti ja hallita tarvittavat työkalut. Kohteet sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Työt alkavat kesän kynnyksellä ja kestävät mahdollisesti syksyyn saakka, aina oman käytettävyyden mukaan. Sinulla on mahdollisuus jatkaa töitä myös muissa Värväämön tarjoamissa työtehtävissä, oman osaamisen mukaan.

TYÖTEHTÄVÄ: Kivityöntekijä
TYÖPAIKAN SIJAINTI:
PK-seutu/ Uusimaa
TYÖN ALOITUS/ KESTO: Sopimuksen mukaan
TYÖAIKA: Arkisin, klo 7-15:30

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Kokemusta kiviasennuksista
-Ahkeraa ja omatoimista asennetta
Hyvää peruskuntoa ja intoa työskennellä ulkona
-Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi
-Viherrakentajan koulutus ja/tai kokemus katsotaan eduksi

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Työterveyshuollon
-Työvaatteet ja -varusteet
-Mahdollisuuden jatkaa töitä kesän jälkeen

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa tai kirjoittaa:
Lisätietoja: 040 6613560, lauri.pullinen@varvaamo.fi

Täytäthän hakemuksesi huolella – Työtehtävät määräytyvät kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan, kerro siis hakemuksessa mitkä tehtävät sinua kiinnostavat, mitä osaamista sinulta löytyy ja mille aikavälille etsit töitä. 

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa
<