Kokki

2.5.2022

Hae työpaikkaa

Kangasala

Haku päättyy 22.5.2022

Työ alkaa: Heti / Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Oletko jo ravintola-alan expertti, tai vasta työurasi alussa oleva suurtalouskokki? Tule meille töihin!

Työtehtävissäsi pääset valmistamaan lounasruokia paikalle tuleville lounasruokailijoille sekä yrityksen muihin toimipisteisiin kuljetettavaksi. Asiakkaamme tarjoaa myös catering- ja juhlapalveluita, joiden ruokienvalmistukseen pääset myös mukaan. Juhlapalveluiden puolella yleisimmät tilatut ruoat ovat esimerkiksi erilaisia liha- ja kalaruokia sekä keittoja. Tarjoamme sinulle ruokien valmistamiseen modernit työskentelytilat ja työsi tueksi huikean työporukan ja perehdytyksen.

Toivomme hakijalta kokin koulutusta. Aikaisempi kokemus erityisesti suurtalouskokkina katsotaan eduksi. Työtä pääset tekemään tiimissä, joten tiimityöskentely, positiivinen asenne ja yhdessä tekemisen meininki ovat hyviä ominaisuuksia työhön! Huomaathan, että valittavalta henkilöltä edellytämme hygieniapassia.

Työaika alkaa 5-6 aikaan aamulla ja työtä tehdään maanantaista perjantaihin. Olethan kuitenkin valmis työskentelemään toisinaan myös lauantaisin jos tilauskanta sitä vaatii. Yleisesti tämä tarkoittaa sesonki- ja juhla-aikoihin painottuvaa tilauskannan kasvua. Palkkauksessa haluamme huomioida aikaisemman kokemuksesi sekä koulutuksesi. Voit jättää hakemukseesi palkkatoiveesi. Työt alkavat sopimuksen mukaan, aloitus myös heti on mahdollista.

Tässä on oiva mahdollisuus päästä uralla eteenpäin ja kasvattaa ammattitaitoa osana osaavaa työyhteisöä! Jos paikka tuntuu sinulle sopivalta laita hakemusta tulemaan, niin olen yhteydessä. Täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Wilma Niskanen arkisin klo 8-15 numerosta 040 121 7148 tai wilma.niskanen@varvaamo.fi.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me haluaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa.
Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa
<