Kokki Kirkkonummelle

9.5.2022

Hae työpaikkaa

Kirkkonummi

Haku päättyy 29.5.2022

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Osa-aikainen

Kokki – haluatko tehdä sekä lounastarjoiluja että ala-carte annoksia? Me etsimme kokki, joka on kiinnostunut tekemään näitä molempia! 

Monipuolisen ruoan valmistamisen lisäksi meillä on sinulle vielä yksi asia kerrottavana. Saat nimittäin vaikuttaa itse siihe, haluatko tehdä työtä osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti! 

  Kirkkonummella kokin työtä on tarjolla osa-aikaisesti mutta jos olet valmis liikkumaan autolla puolen tunnin matkan toiselle toimipisteelle, on työtä tarjolla kokin tehtävissä myös kokoaikaisesti. Tai jos haluat toimia kokoaikaisena työntekijänä samalla toimipisteellä, saat työtehtäviisi vielä lisää monipuolisuutta, sillä pääset kokin tehtävien lisäksi toimimaan myös toisella puolella keittiötä salissa! Täällä työtehtäviisi kuuluvat muun muassa rahastusta, blokkausta ja yleisestä siisteydestä huolehtimista.

  Ravintolassa pääset osaksi tiivistä työporukkaa, jossa pääset valmistamaan päivisin lounasruokaa ja iltaisin ala-carte annoksia. Työssä pääset toimimaan itsenäisesti keittiössä valmistaen jo ennalta suunnitellun lounaslistan mukaiset lounaat.

  Työ edellyttää kokin koulutuksen ja/tai kokemuksen ja hygieniapassin. Kokemus kokin työstä ja asiakaspalvelusta ravintola-alalta yleisesti katsotaan eduksi. Mikäli haluat tehdä kokoaikaisesti työtä, tarvitset salin puolella myös anniskelupassin. Jos sinulla ei ole kortteja on ne mahdollista suorittaa ennen työn alkamista. järjestettävässä koulutuksessa. Työskentelykieli on pääasiassa suomi, mutta ruotsin ja englannin kielitaito on eduksi.

  Työt pääset aloittamaan perehdytyksellä työtehtäviisi heti. Töitä on tarjolla syksyyn saakka sesongin puitteissa. Työvuoroja on klo 10-20 välillä ja vuorot sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin. Palkkaus katsotaan kokemuksesi pohjalta ja huomioimme siinä myös sesongin tuoman hektisyyden sekä vastuullisuuden.

  Jos sydämesi sykkii ravintola-alalle kesäsesonkiin, laitathan hakemusta tulemaan: https://app.profiili.io/citywork/jobs/10558757/application/basic?jobs=10558757

  Lisätietoja paikasta antaa Wilma arkisin klo 8-15 numerosta 040 121 7148 tai wilma.niskanen@varvaamo.fi.

  Hae työpaikkaa
  <