Kokki Kirkkonummelle

10.5.2022

Hae työpaikkaa

Kirkkonummi

Haku päättyy 29.5.2022

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Osa-aikainen

Etsimme kokkia, joka on kiinnostunut tekemään sekä lounasruokia että ala-carte annoksia.

Työtehtävissä pääset osaksi tiivistä työporukkaa, jossa pääset valmistamaan päivisin lounasruokaa ja iltaisin ala-carte annoksia. Työssä pääset toimimaan itsenäisesti keittiössä valmistaen jo ennalta suunnitellun lounaslistan mukaiset lounaat. Työt pääset aloittamaan perehdytyksellä työtehtäviisi heti, ja töitä on tarjolla syksyyn saakka sesongin puitteissa.

Työ edellyttää kokin koulutuksen sekä hygienia- ja anniskelupassin. Kokin työtehtävistä olisi hyvä olla myös kokemusta parin työvuoden verran. Jos sinulla ei ole edellä mainittuja kortteja on ne mahdollista käydä ennen työn aloittamista. Työskentelykieli on pääasiassa suomi, mutta ruotsin ja englannin kielitaito on eduksi.

Työvuoroja on klo 8-21 välillä ja vuorot sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin. Työ on kokoaikatyö. Jos liikut autolla toisinaan vuorojen tekeminen myös yrityksen toisella pisteellä, on mahdollista. Palkkaus katsotaan kokemuksesi pohjalta ja huomioimme siinä myös sesongin tuoman hektisyyden sekä vastuullisuuden.

Jos kaipaat kokin työhösi kesäsesongin tuomaa hektisyyttä sekä lounas- ja ala-carte annoksien tekemistä, laitathan hakemusta tulemaan: https://app.profiili.io/citywork/jobs/10558765/application/basic?jobs=10558765

Lisätietoja paikasta antaa Wilma arkisin klo 8-15 numerosta 040 121 7148 tai wilma.niskanen@varvaamo.fi.

Hae työpaikkaa
<