Kokoonpanoasentaja

5.5.2022

Hae työpaikkaa

Loimaa

Haku päättyy 26.5.2022

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Onko sinulla kokemusta raskaskoneasennuksesta tai mekaanisesta ja hydraulisesta kokoonpanosta? Hahmotat kokonaisuuksia ja omaat hieman kuvanlukutaitoakin? Hienoa, kannattaa jatkaa lukemista!

Asiakasyrityksemme on alalla pitkään toiminut yritys, joka valmistaa korkealuokkaisia monitoimikoneita mm. infrarakentamiseen ja kunnallisteknisiin töihin. Työssäsi pääset kokoamaan näitä koneita.

Valmistus on vaiheistettua ja eri työtehtävät on jaettu osakokonaisuuksiin, joten pääset keskittymään yhteen vaiheeseen kerrallaan. Kokemuksesi karttuessa pääset tekemään vaativampia ja monipuolisia tehtäviä, joten sopivasti haastettakin on luvassa. Eduksesi katsotaan, jos sinulla on jo kokemusta teollisuuden kokoonpanotöistä. Saat tehtävään kuitenkin kattavan perehdytyksen.


Toivomme, että työmotivaatiosi on kohdillaan, olet oma-aloitteinen ja omaat positiivisen asenteen. Taustaltasi voit olla esimerkiksi kone- tai automaatioasentaja. Työsuhde on vakituinen ja toivommekin, että olet sitoutunut työntekijä. Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta koeajan jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Töihin pääset nopealla aikataululla, eli laita hakemusta heti! Hakemuksen voit laittaa suoraan tämän linkin kautta:
https://app.profiili.io/varvaamo/jobs/10643618/application/basic?jobs=10643618

Lisätietoja Anne Ylitalo, p. 044 7533513, anne.ylitalo@varvaamo.fi.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla.
Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me haluaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa.
Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa
<