Koneenkuljettaja

25.4.2022

Hae työpaikkaa

Nurmijärvi

Haku päättyy 31.5.2022

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Hei koneenkuljettaja, meillä olisi sinulle töitä kokoaikaisessa ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen!

Työtehtäviin kuuluvat lastaus- purku sekä siirtotehtäviä. Käsiteltävät tuotteet ovat raskaista, joten työ edellyttää sinulta tarkkaavaisuutta, fyysistä kuntoa sekä tehokkuutta. Työtä pääset tekemään vetomestarilla sekä pyöräkoneella. Jos sinulla on näistä aikaisempaa kokemusta on se plussaa mutta ei välttämätöntä. Koneiden käytttö perehdytetään. Kaikki työkoneiden ajamisesta saatu kokemus on eduksesi. 

Työn edellytyksenä on CE-kortti sekä työturvallisuuskortti. Jos et omista työturvallisuuskorttia niin ei hätää! Se on näppärästi suoritettuna ennen työsuhteen aloittamista, eikä työn saaminen jää kiinni työturvakortista, joka ei ole enää voimassa tai sen puuttumattomuudesta. 

Työtä pääset tekemään vuoroviikoin aamuisin ja iltaisin klo 6-14 ja 14-22. Työsuhteesi taustalla on rakennustuoteteollisuuden työehtosopimus. Palkkauksessa haluamme huomioida kuitenkin kokemuksesi, joten jätäthän palkkatoiveesi hakemukseesi. 

Mutta pidemmittä puheitta jos kiinnostuit nakkaahan minulle hakemusta niin soittelen perääsi! Hakemuksen voit laittaa esimerkiksi klikkaamalla tästä.

Lisätietoja paikasta antaa Wilma numerosta 040 121 7148 (arkisin klo 8-15) tai wilma.niskanen@varvaamo.fi.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka.
Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan.
Me haluaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa
<