Koneistaja

6.9.2022

Hae työpaikkaa

Asikkala

Haku päättyy 30.9.2022

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Etsimme asiakasyrityksellemme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.
Työnkuvaan kuuluu koneistajan tehtävien lisäksi myös mahdollisesti muita teollisuuden tehtäviä.

Toivomme Sinulta joko alan koulutusta tai työn kautta hankittua osaamista. Lisäksi toivomme, että osaat lukea piirustuksia ja tehdä tarvittavat ohjelmoinnit niiden perusteella.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Viikonloput saat olla vapaalla, sillä töitä tehdään arkisin. Työaika on arkisin klo 6-14. Oma auton käyttö on suotavaa, jotta pääset työpaikalle. Huomioithan, että työpaikka on savuton.

Palkkauksessa haluamme huomioida aiemman kokemuksesi, joten jätäthän meille palkkatoiveesi.

Asiakasyrityksemme etsii sinua, joka haluat sitoutua pitkäksi aikaa taloon. Työkaverit tulevat omalta osaltaan huolehtimaan, että viihdyt työpaikalla.

Heräsikö mielenkiintosi? Hienoa! Laita meille hakemusta tulemaan. Voit hakea paikkaan esimerkiksi klikkaamalla tästä.
Lisätietoja työpaikasta voit kysyä Wilmalta arkisin klo 8-16 numerosta 040 21 7148 tai sähköpostilla wilma.niskanen@varvaamo.fi.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa