Kunnossapitoasentaja elementtitehtaaseen

9.5.2022

Hae työpaikkaa

Hollola

Haku päättyy 29.5.2022

Työ alkaa: Heti

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Hei, kiehtooko sinua tuotantolaitosten koneiden kanssa työskentely? Kun koneet kiukuttelevat olet elementissäsi vikakorjauksessa?

Me etsitään kunnossapitoasentajaa pitäämään huolta elementtitehtaan tuotantolaitteista ja koneista. Kunnossapitoasentajana olet tärkeässä asemassa tuotannon sujuvuuden varmistamisessa.

Työtehtävissäsi pääset ennakoimaan ryppyjä rakkaudessa pitämällä huolta tuotantokoneista esimerkiksi ennakkohuoltojen parissa. Toisinaan koneillekin voi tulla "mökömökö"-päiviä ja häiriötiloja. Tällöin pääset ratkomaan häiriötä kokonaisymmärreksyllä koneen toiminnasta, joissa teknisten piirustusten lukeminen on avainasemassa. Tyypillisimpiä työtehtäviä ovat mekaanisten osien vaihtaminen ja niiden kuluvuuden seuranta. Toisinaan työtehtävät sisältävät myös yksinkertaisia hitsaustehtäviä.

Työtä on arkisin ja työaika vaihtelee klo 6-17 välillä. Työtä on tarjolla kokoaikaisesti. Koska ehdas sijaitsee julkisten kulkuvälineiden saavuttamattomissa, työmatka taittuu helpoiten autolla.

Työtehtävissä eduksi on teollisuuden alan koulutus esimerkiksi metallityöntekijän koulutus sekä kiinnostus laitteistojen sekä koneiden toimintaa kohtaan. Työt pääset aloittamaan heti ja kesto on aluksi noin heinäkuuhun saakka. Tämän jälkeen jatko on mahdollinen!  Palkkaa maksamme kokemukseesi pohjautuen, joten jätäthän palkkatoiveesi halutessasi hakemukseesi.

Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemusta tulemaan esimerkiksi alla olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

https://app.profiili.io/citywork/jobs/10565422/application/basic?jobs=10565422

Lisätietoja paikasta antaa Wilma arkisin klo 8-15 numerosta 040 121 7148 tai wilma.niskanen@varvaamo.fi.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka.
Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan.
Me haluaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa
<