Kuorma-autonkuljettaja

17.5.2022

Hae työpaikkaa

Vantaa

Haku päättyy 31.5.2022

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Hei raskaiden ajoneuvojen kuljettajat ja teiden ammatilaiset. Etsin kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kuljettajia. 

Työssä pääset ajamaan Uudenmaan alueella ja toimittamaan lavatuotteita asiakkaille. Työtehtäviisi kuuluvat kuljettamisen lisäksi myös ajoreitin suunnittelu sekä tuotteiden lastaaminen ja purkaminen. 

Työ on päivätyö arkisin. Työt alkavat pääsääntöisesti klo 6-8 mutta toisinaan aloitus klo 5:00 on mahdollinen. Työpäivän on pituudeltaan 8-10h. 

Kuljetusta on tarjolla sekä C että CE-kortilla. Ajokortin lisäksi edellytyksenä työlle on myös voimassa oleva ammattipätevyys. Työssä tarvitset tuotteiden käsittelyssä mobiilipäätettä, joten perus it-taidot ovat kuormien käsittelyssä tarpeellinen taito. Tuotteiden ollessa painavia tarvitset myös hyvää fyysistä kunta lavojen käsittelyssä. 

Palkkaa maksamme kokemuksesi sekä koulutuksesi huomioiden AKT tes:n palkkausta mukaillen.Työhösi saat kattavan perehdytyksen ja pääset hyppäämään toisen kuljettajan kyytiin ja näkemään päivän sisältöä. Perehdytyksen jälkeen pääset tekemään työtä itsenäisesti.

Työt pääset aloittamaan sopimuksen mukaisesti. Työ on mahdollista aloittaa heti, joten mikäli kiinnoistuit niin ei kun vain hakemuksen täyttöön esimerkiksi klikkaamalla tästä

Lisätietoja paikasta antaa arkisin (klo 8-15) Wilma numerosta 040 121 7148 tai wilma.niskanen@varvaamo.fi.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka.
Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me haluaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa
<