Kurottajakuljettaja rakennustyömaalle

23.9.2022

Hae työpaikkaa

Turku

Haku päättyy 9.10.2022

Työ alkaa: Heti/Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Värväämme asiakkaallemme kurottajakuljettajan uudistyömaalle.

Toivomme hakijalta aikaisempaa työkokemusta erilaisista työtehtävistä rakentamisen parissa ja kurottajan ajotaitoa. Työtehtäviisi kuuluvat mm. kurottajan ajo, kuorman purku, työmaan ylläpito ja muut rakentamisen yleistyöt osaamisesi mukaan. Voimassa oleva työturvallisuuskortti, B-ajokortti ja oma auto työmaalle liikkumista varten katsotaan eduksi.

Työ alkaa loka-syyskuun aikana, joten jos olet kiinnostunut niin kannattaa toimia heti!

Työtehtävä: Kurottajakuljettaja
Työpaikan sijainti:
Naantali
Työn kesto: Työmaan kesto arviolta noin 6kk. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt meillä pitkään.

Tähän hommaan edellytämme:
-Aikaisempaa kokemusta rakennustyömaalta ja kurottajan ajotaitoa
-Työturvallisuuskortti
-Rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

Värväämöläisenä saat:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Mikko Kiiskinen, 040 657 0038 tai mikko.kiiskinen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa