Laatoittaja PK-seudulle

20.9.2022

Hae työpaikkaa

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 7.10.2022

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde:

Työaika: Kokoaikainen

Värväämme ammattitaitoisen laatoittajan Uudenmaan alueelle asiakkaamme laatoitusprojekteihin.
Työnkuvaasi kuuluu märkätilojen vedeneristys, laatoittaminen ja saumaus uudis- sekä saneerauskohteissa.

Etsimme työhön jo vahvaa kokemusta omaavaa ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää laatoittajaa, jonka on työssään tarkka ja huolellinen. Alan tutkinto katsotaan eduksi mutta kokemusvuodet korostuvat enemmän. Taskustasi tulisi löytyä myös voimassa oleva työturvakortti sekä vedeneristyssertifikaatti.

Odotamme hakijalta:
-Voimassa oleva työturvakortti ja vedeneristyssertikaatti
-Hyvät kädentaidot ja työkalut pysyvät käsissäsi
-Osaat lukea rakennuskuvia
-Vuosien kokemus erilaisista laatoituksista ja vesieristyksistä
-Työssäsi olet oma-aloitteinen, ripeä sekä ehdottomasti huolellinen
-Kohteiden välillä liikutaan autolla, joten oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi

Värväämö tarjoaa muun muassa:
Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät, liikunta- ja kulttuuriseteleitä, työterveyshuollon, työvaatteet -varusteet ja tehtävässä vaaditut työkalut, mahdollisuuden työllistyä pitkäaikaisesti ja vakinaistua asiakkaallemme.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen, Hae työpaikkaa-painikkeen kautta. Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus pikimmiten!

Lisätietoja: Lauri Pullinen, 040 6613560, lauri.pullinen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa