Lähettämötyöntekijä

5.9.2022

Hae työpaikkaa

Harjavalta

Haku päättyy 30.9.2022

Työ alkaa: Heti

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Etsimme asiakasyrityksellemme lähettämötyöntekijää kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Aloittamaan pääset heti tai sopimuksen mukaan!

Mitä työtehtäviin kuuluu? Tuotantolinjalta tulleiden tuotteiden siirtäminen lavoille, jotka viedään joko varastopuolelle odottamaan kuljetusta, tai vastaavasti lastauslaitureille, jossa tuotteet pakataan kuorma-autoihin. Työ on fyysisesti erittäin raskasta, joten hyvä kunto on ehdoton. Työtä tehdään niin yksin kuin pareissa.

Aikaisempaa työkokemusta ei vaadita. Työkokemusta tärkeämpää on hyvä fyysinen kunto. Lisäksi tarkkuudesta ja hahmottamiskyvystä on tässä tehtävässä hyötyä. Työpaikalle ei pääse julkisilla, joten oma auto on välttämätön.

Palkkauksessa noudatetaan puusepän teollisuuden työehtosopimusta. Työ on 2-vuorotyötä, jossa vuoroviikoin tehdään aamua ja iltaa. Viikonloput saat olla vapailla. Aamuvuoroissa työaika on 6-14:15 ja iltavuoroissa 14:15-22:30.

Tarjoamme sinulle vakaan työpaikan kasvavasta yrityksestä, kattavan perehdytyksen, täydet työtunnit ja vakituisen työsuhteen.

Heräsihän mielenkiintosi? Hyvä, laita hakemusta tulemaan! Voit täyttää hakemuksen esimerkiksi painamalla tästä. Käsittelemme hakemuksia läpi kesän, ja olemme sinuun yhteydessä ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja voit kysyä Vivekalta arkisin klo 8-16 puh. 040 579 0519 tai viveka.laine@varvaamo.fi.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa