Lentorahdinkäsittelijä Vantaa

6.5.2022

Hae työpaikkaa

Vantaa

Haku päättyy 24.5.2022

Työ alkaa: Heti

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Osa-aikainen

Haluaisitko olla osana kasvavaa ja inhimillisiä arvoja omaavalla yrityksellä töissä? Haluaisitko päästä kokemaan aitoa työtä ja saamaan lisää työkokemusta Vantaan lentokentän yhteydessä toimivassa yrityksessä? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä meidän kasvavaan tiimimme mukaan, sillä tarvitsemme uusia motivoituneita työntekijöitä lähetysten prosessointiin.

Noudatamme ilmailuviranomaisten antamia yksityiskohtaisia ohjeita kaikista ilma-alusten lastaamiseen ja purkamiseen liittyvistä seikoista. Lisäksi kaikissa työtoiminnoissa huomioidaan jokaisen toiminnan ja teon turvallisuus. Lentokoneiden läheisyydessä työskenteleminen vaatii peruskoulutuksen asematasotyöskentelyyn, jonka me tarjoamme meidän uudelle työntekijällemme lentoliikenteen turvallisuuden ja tehokkuuden varmistamiseksi. Työ on vuorotyötä: aamu, ilta tai yö.

Edellytämme työnhakijaltamme:
Tarkkuutta.
Vastuullisuutta.
Hyvää fyysistä kuntoa.
Loogista päättelykykyä.
Joustavuutta sekä uuden oppimisen halukkuutta.
Nuhteettoman taustan, sillä suoritamme suppean turvallisuustarkastuksen jokaiselle työntekijälle.
B-luokan ajokorttia.

Työpaikkana tarjoamme mahdollisuuden kehittyä työtehtävien parissa.
Tarjolla olevat työsopimukset ovat tarvittaessa töihin kutsuttava, osa-aikainen 25-37,5 tuntia viikossa.
Palkkaus on TES-mukainen 15,04 euroa tunti.

Aikaisempi työkokemus ei ole välttämätön, sillä annamme mahdollisuuden hyvälle motivoituneelle tekijälle, jonka koulutamme asematyöskentelyyn. Jos sinulla on trukinajotaitoa, se katsotaan eduksi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti hyvien hakijoiden löydyttyä, joten haethan paikkaa mahdollisimman pian.

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ LINKISTÄ:
https://app.profiili.io/varvaamo/jobs/10645861/application/basic?jobs=10645861

Lisätietoja tehtävästä antaa Tanja Semenova arkisin klo 9-14 puhelinnumerosta 040 626 2791 ja muina aikoina lähettämällä sähköpostia tanja.semenova@varvaamo.fi

Hae työpaikkaa
<