LVI-asentaja

12.5.2022

Hae työpaikkaa

Hailuoto, Haukipudas, Kempele, Kiiminki, Liminka, Lumijoki, Oulu, Oulunsalo, Tyrnävä

Haku päättyy 5.6.2022

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Haluaisitko lähteä mukaan kasvavaan yritykseen, jossa jätetään turhat pokkuroinnit pihalle ja arvostetaan jokaista työntekijää omana persoonanaan? Värväämme LVI- asentajaa töihin asiakasyrityksellemme, joka toimii monipuolisesti sekä uudis,- että saneerauskohteiden parissa. Työ on monipuolista, ja pääset tekemään halutessasi myös vaativampia asennuksia ja kohteita. Yrittäjävetoisessa, rennossa työporukassa sinun työpanoksellasi on suuri arvo ja sinun äänesi pääsee myös kuuluviin. Asiakkaamme arvostaa eritoten hyvää työmotivaatiota ja asennetta tehdä tehtävät huolella loppuun saakka.

Työt ovat pääsääntöisesti Oulun alueella, mutta sinulla on mahdollisuus myös reissuhommiin niin halutessasi. Työn suorittamista varten tarvitset ajokortin. Työauto ja työkalut tulevat yrityksen puolesta. 

Sinulla tulisi olla vaadittava koulutus ja vähintään parin vuoden kokemus LVI-asentajan työstä, eritoten saneerauspuolen kokemus katsotaan eduksi. Vaikka moni työmaa tehdään porukalla tai työparin kanssa, niin sinun tulisi pystyä tekemään töitä myös itsenäisesti. Tälläkin hetkellä Oulun seudulla on käynnissä useampi työmaa ja pääsetkin nopeasti hyppäämään mukaan työhön. Työllistyt suoraan asiakasyrityksellemme määräajan päätyttyä.

TYÖTEHTÄVÄ: LVI-asentaja
TYÖPAIKAN SIJAINTI:
90100 Oulu
TYÖN KESTO: Aloitus sopimuksen mukaan, sopivan henkilön löydyttyä.

TÄHÄN TEHTÄVÄÄN EDELLYTÄMME:
LVI-alan koulutus
-Hyvää fyysistä kuntoa
-Työturvallisuuskortti
-Asennetta tehdä annetut tehtävät huolella
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Riitta Savaloja, 040 539 3403 tai riitta.savaloja@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme om löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja- halutaan tuntea ihmisemme ja jeesata aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.
Hae työpaikkaa
<