LVI-asentaja PK-seudulle

21.9.2022

Hae työpaikkaa

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 30.9.2022

Työ alkaa: Heti/ sopimuksen mukaan

Työsuhde:

Työaika: Kokoaikainen

Oletko itse tai tunnetko jonkun vahvan suosituksen arvoisen, joka hallitsee LVI-asennukset ammattitaitoisesti ja raudan lujalla asenteella?

Etsimme kokenutta LVI-asentajaa Helsinkiin sekä Espooseen. Työkokemusta tulee olla alan töistä vähintään vuoden verran ja uudis- sekä saneerauskohteiden viemäriasennuksista. Työtehtäviin kuuluu mm. käyttövesi -ja viemäriasennukset, kalustukset, eri kokoisten ja materiaalisten putkien vedot sekä muut monipuoliset LVI-työt. Kuvienlukutaito on välttämätön ja hyvällä asentajalla on mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen. 

Mitä odotamme:
– LVI-alan koulutusta ja työkokemusta vähintään vuoden ajalta
– Voimassa olevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia
– Kykyä itsenäiseen työntekoon
– Kuvienlukutaitoa

Värväämöltä saat:
– Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
– Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
– Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
– Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
– Työterveyshuollon
– Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. 
Lisätietoja: Lauri Pullinen, 040 6613560, lauri.pullinen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa