LVI-huoltoasentaja vakituiseen työsuhteeseen

24.11.2021

Hae työpaikkaa

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 8.12.2021

Työ alkaa: Sopimukseen mukaan

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

LVI-asentaja Uudenmaan alueen huoltokohteisiin pysyvään työsuhteeseen

Etsimme LVI-asentajaa Uudenmaan alueen alkaviin ja käynnissä oleviin huoltokohteisiin. 

Työtehtävät pitävät sisällään monia eri osa-alueita saniteettitiloissa sekä huolto- ja asennuskohteissa. Tehtäviisi kuuluu laitteiden ja viemäristöjen ennakkohuollot sekä teknisen tiimin tukeminen asiantuntijan roolissa. 

Toivomme aiemman alan kokemuksen ja koulutuksen lisäksi ongelmanratkaisukykyä, vastuullisuutta sekä kykyä hoitaa laitteiden asennuksia ja isompiakin projekteja sovittujen aikataulujen mukaisesti.  Työn liikkuvan luonteen vuoksi, edellytämme vähintään ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus lasketaan eduksi. 

Laita hakemus hetimiten, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on pysyvä työsuhde, jossa on mahdollisuus edetä aina esimiestehtäviin saakka! 

TYÖTEHTÄVÄ: LVI-asentaja
TYÖPAIKAN SIJAINTI:
00100 Helsinki
TYÖN KESTO: Aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä, pysyvä työsuhde.  Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt meillä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
– 
LVI-alan koulutusta ja vähintään kahden vuoden kokemusta LVI-töistä
– Työturvallisuus- ja tulityökorttia
– Ajokorttia
– Kykyä itsenäiseen työntekoon sekä ratkaisukeskeistä asennetta
– Valmiutta reissutöihin
– Sujuvaa suomen kielen taitoa
– Asennuskuvien lukutaitoa

MEILLÄ SAAT:
– Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
– Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
– Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
– Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:

– Henri Falkstedt, 0400 904286

Enersense on rohkea joukko teollisuus-, energia-, rakennus- ja tietoliikennealan ammattilaisia, joiden visiona on rakentaa kestävää ja puhdasta tulevaisuutta. Meitä enersenseläisiä työskentelee jo noin 2400 monipuolisissa alan tehtävissä. Tarjoamme mielenkiintoisia työmahdollisuuksia yhdestä päivästä vuosien mittaisiin projekteihin sekä vakituisiin tehtäviin. Olemme kotimainen yritys, mutta toimimme kansainvälisesti noin 40 maassa.

Hae työpaikkaa
<