Maalareita kesäksi

26.4.2022

Hae työpaikkaa

Kaarina, Lieto, Parainen, Raisio, Turku

Haku päättyy 22.5.2022

Työ alkaa: Kesäkauden käynnistyessä

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Etsimme useita ulkomaalareita julkisivumaalaukseen kesäkaudeksi Turun ja Varsinais-Suomen talousalueelle. Tässä työssä pitää olla halua työskennellä koko kesän ulkona, sekä reipasta ja omatoimista otetta työhön. Työkohteet ovat pääasiassa okt-, rivitalo- ja paritalotyömaita. Julkisivuja maalataan tuntitöinä ja pääasiassa telalla. Työt alkavat porrastetusti touko-kesäkuun aikana kelien mukaan.

Töitä tehdään osittain nostimilta. Työ soveltuu sinulle, joka tykkäät tehdä pitkäjänteisesti töitä ja olet huolellinen ja ripeä otteissasi. Sinun pitää tulla toimeen myös muiden kanssa, koska maalauskohteet tehdään usein pareittain tai pienessä porukassa. 

Kokemusta sinulla olisi hyvä olla ulkomaalauksista aikasemmilta kesiltä. Rakennuspuolen työkokemus on myös eduksi. Omaa autoa tarvitset kodin ja työmaan väliseen liikkumiseen. Työturvallisuuskortti pitää olla voimassa töiden alkaessa, mutta sen kerkeämme tarvittaessa yhdessä hoitaa kuntoon. Kesäkauden jälkeen on mahdollista jatkaa meillä hommissa muissa sopivissa työtehtävissä.

TYÖTEHTÄVÄ: Maalari
TYÖPAIKAN SIJAINTI:
 Turku 
TYÖN KESTO: Haastattelemme mielestämme sopivat hakijat sitä mukaa kun hakemuksia tulee ja sovimme työt alkamaan kelien mukaan viimeistään kesän alusta. Mahdollisuuksiesi mukaan työt voivat jatkua kesäkauden jälkeen.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Kokemusta vastaavasta työstä
-Työturvallisuuskortin
-Asennetta työntekoa kohtaan
-Hyvää fyysistä kuntoa
-Oman auton käyttömahdollisuutta

MEILLÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa tai kirjoittaa, niin me kerrotaan lisää:
-Mikko Kiiskinen, 040 657 0038 tai mikko.kiiskinen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa
<