Maanrakennustöihin kesäkaudeksi 2022

26.4.2022

Hae työpaikkaa

Turku

Haku päättyy 22.5.2022

Työ alkaa: Kesäkauden 2022 käynnistyessä

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Maanrakennustyöntekijöitä kesäksi 2022 Turkuun

Värväämme töihin koko kesäkaudeksi reippaita, vähintään parin kesän kokemuksen omaavia maanrakennustyöntekijöitä vaihteleviin tehtäviin. Työtehtävät voivat olla esimerkiksi lapiotöitä, lätkäystä, styroxin asentamista, mittausta yms. Työt tulisi olla sinulle entuudestaan tuttuja. Lisäksi vaatimuksena on, että olet motivoitunut ja aikaansaava työntekijä, jolla fysiikka kestää rankan duunin. Sinulla tulisi olla myös ajokortti ja oma auto, jolla pääset hurauttamaan työmaille. Edellytämme voimassa olevia työturva- ja tieturvakortteja. Tarvittaessa autamme tieturvakortin hankkimisessa.

Palkkaus infra-alan tessin mukaisesti.

TYÖTEHTÄVÄ: Maanrakennustyöntekijä
TYÖPAIKAN SIJAINTI:
 Turku
TYÖN KESTO: Haastattelemme mielestämme sopivat hakijat sitä mukaa kun hakemuksia tulee ja sovimme työt alkamaan kelien mukaan keväällä tai viimeistään kesän alusta. Mahdollisuuksiesi mukaan työt voivat jatkua kesäkauden jälkeen jopa loppuvuoteen asti.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME: 
-Kokemusta vastaavasta työstä vähintään parin kauden verran
-Kokemusta lasereiden käytöstä
-Työturvallisuuskortin
-Asennetta työntekoa kohtaan
-Hyvää fyysistä kuntoa
-Oman auton käyttömahdollisuutta

MEILLÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Mikko Kiiskinen, 040 657 0038 tai mikko.kiiskinen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa
<