Maanrakennustyöntekijä

14.9.2022

Hae työpaikkaa

Lahti

Haku päättyy 2.10.2022

Työ alkaa: Heti / Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Etsimme toimeen tarttuvaa ja aikaisemman kokemuksen omaavaa maarakennustyöntekijää Lahden alueella oleville työmaille.

Työtehtävät vaihtelevat työkohteen mukaan. Tarjolla on esimerkiksi maanrakentamisen työtehtäviä kuten putkien asennusta, viemäröintiä, pohjien kaivuuta sekä täyttöä.

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Olethan käyttänyt aikaisemmin laseria maanrakennustyötehtävissä sekä hahmotat alan piirustuksia. Työturvallisuuskortti on työn edellytys. Kaikki aikaisempi kokemus rakennusalan töistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle fyysisen ja monipuolisen työn erilaisissa työkohteissa. Työkohteiden välillä liikutaan henkilöautolla, tarvitset siis B-ajokortin. Auton voit tarvittaessa saada asiakkaalta työkohteiden välillä liikkumiseen.

Palkkausta maksetaan rakennusalan työehtosopimusta mukaillen. Huomioimme palkkauksessa kuitenkin myös aikaisemman kokemuksesi. Hieman alalta kokemusta saaneena palkkaus alkaa 13€/h.

Työt alkavat heti ja työtä on marraskuun puoliväliin saakka. Koska työt alkavat heti sopivan hakijan löydyttyä täytämme paikan mahdollisesti jo hakuaikana. Pääset täyttämään hakemuksen esimerkiksi klikkaamalla tästä. Laita siis pikimmiten hakemusta niin olemme yhteydessä!

Lisätietoja paikasta wilma.niskanen@varvaamo.fi tai numerosta 040 121 7148 arkisin klo 8-16.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa