Maarakennus perämies

23.9.2022

Hae työpaikkaa

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 30.9.2022

Työ alkaa: Heti/ sopimuksen mukaan

Työsuhde:

Työaika: Kokoaikainen

Maarakennustöitä osaaville perämiehille ja kilpailukykyisellä palkalla! Työt alkavat mahdollisesti jo heti seuraavina päivinä, joten laita hakemus pikimmiten!

Voit olla hieman maarakennusalan kokemusta omaava tai alan ammattilainen, pääasia että asenne ja halu tehdä töitä on korkealla. Toivomme hakijalta kokemusta putkitus- ja viemäröintitöistä sekä osaamista lasereiden käytöstä, mutta älä epäröi laittaa hakemusta vaikkei osaaminen yltäisikään ammattilaisen tasolle! Pääsääntöisesti tehtäväsi sisältävät rakennustyömaiden pohjatöitä, kaivinkoneenkuljettajan avustamista sekä maankaivuutöitä lapiolla. Töitä on tarjolla myös konekuskeille! 

Työssä vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti ja tieturva-1 hoituu vaivatta ilmaiseksi jos et vielä omista sellaista. Hakijalta toivomme myös hyvää fyysistä peruskuntoa sekä reipasta ja joustavaa työasennetta.

Värväämö tarjoaa muun muassa osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät, liikunta- ja kulttuuriseteleitä, työterveyshuollon, työvaatteet ja -varusteet, mahdollisuuden työllistyä pitkäaikaisesti ja vakinaistua asiakkaallemme.

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa tai lähettää viestiä.
Lisätietoja: 040 6613560, lauri.pullinen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa