Maarakennuskoneenkuljettaja Uusimaa

19.9.2023

Hae työpaikkaa

Porvoo, Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 3.10.2023

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Omaatko vahvan kokemuksen erikokoisista maarakennuskoneista ? Jos vastasit kyllä niin laita hakemusta tulemaan!

Hakusessa on siis kokenut maanrakennuskoneenkuljettaja asiakkaamme maarakennustöihin Uudenmaan alueelle.
Työkohteina ovat rakennustyömaiden perustus- ja maanrakennustyöt ja työmaat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla sekä sovittaessa myös muualla Uudenmaan alueella. Koneena toimii Lännen kaivurikuormaaja.

Tehtävä edellyttää alan ammattitaitoa, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työhön. Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta vastaavien koneiden käytöstä. Luonnollisesti työturvakortti tulisi olla myös voimassa.

Työt alkavat heti sopivan löydyttyä ja jatkuvat ainakin pitkälle syksyyn, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa työskentelyä muissa työkohteissamme eri tehtävissä, oman osaamisen mukaan.

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä.  Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle.

Lisätietoja: sasu.nieminen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa