Metallityöntekijöitä Pirkanmaalle

22.8.2022

Hae työpaikkaa

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Tampere, Ylöjärvi

Haku päättyy 31.12.2022

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Hitsaaja, koneistaja, metallityöntekijä, peltiseppä, maalari, prosessinhoitaja… Kuulostaako joku näistä teollisuuden tehtävänimikkeistä sinun työnimikkeeltäsi? Tai haluaisitko tehdä jotain, mitä emme vielä yllä maininneet?

Etsimme teollisuuden työntekijöitä Tampereen ja Pirkanmaan alueelle. Tehtäviä on niin alan rautaisille ammattilaisille kuin vastavalmistuneillekin. Työkohteita on julkisten saavutettavissa, joten auto ei ole pakollinen. Työturvallisuuskortti on kuitenkin pakollinen ja tulityökortti työtehtävä kohtaisesti.  

Haluaisitko työskennellä osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti? Onko etsinnässä pitkäaikainen työpaikka vai etsitkö työtä esimerkiksi ensi syksyyn saakka? Meillä on mahdollisuus valita!  

Jos etsit teollisuuden työtehtäviä, laita meille avoin hakemus tulemaan tai soita Wilmalle (arkisin klo 8-16 numerosta 040 121 7148) niin katsotaan mikä työ olisi sinulle parasta ja etsitään sinulle tarpeitasi vastaava työpaikka! Sähköposti toimii myös wilma.niskanen@varvaamo.fi.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa