Nokkamies korjausrakentamisen kohteisiin

7.9.2023

Hae työpaikkaa

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 24.9.2023

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Nokkamies korjausrakentamisen kohteisiin

Värväämme korjausrakentamiseen erikoistuneelle asiakasyrityksellemme nokkamiestä/kirvesmiestä pitkäaikaiseen tehtävään. Asiakkaan työkohteet vaihtelevat mm. linjasaneerauskohteista toimitilamuutoksiin ja peruskorjauksiin.

Sinulla on jo monipuolista kokemusta rakennusalan tehtävistä, mieluiten korjausrakentamisesta, sekä kokemusta nokkamiehenä toimimisesta. Pystyt sujuvasti kommunikoimaan suomeksi ja omalla esimerkillä ja johtamisella pidät hommat raiteilla.

Ajokortti sekä oman auto katsotaan eduksi.

Tarkoituksena on vakinaistua asiakkaan kirjoille koeajan jälkeen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, joten ole nopea!

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä.  Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle.

Lisätietoja: Marcus Nyman, 050 470 5775 (ark. 10-14), marcus.nyman@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa