Palkanlaskija

13.5.2022

Hae työpaikkaa

Helsinki, Turku

Haku päättyy 30.5.2022

Työ alkaa: Heti

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Me Värväämössä halutaan muuttaa työnvälitystä ja koko työelämää reilumpaan suuntaan. Arvomme rakentuvat sanojen reilu, rehti ja rohkea ympärille. Meillä jokainen kohdataan ihmisenä, kahvikupin ääressä. Värväämme uusia värväämöläisiä mm. rakennusalalle, logistiikan toimialalle sekä teollisuuden tehtäviin.  Kuulumme Henkilöstöpalvelualan liittoon. Värväämö, Avustaja.fi ja Tiitus kuuluvat Citywork-konserniin, minkä kautta huolehditaan yhtiöidemme talouspalveluita.

Etsimme nyt pikaisesti taloushallinnon tiimiin palkanlaskijaa vakituiseen työsuhteeseen.
Palkanlaskijana työtehtäviisi kuuluvat mm. palkkojen maksatus, palkkaneuvonta, palkkailmoituksien teko tulorekisteriin ja eri viranomaisille tehtävät selvitykset. Työssä pääset läheisesti työskentelemään työlainsäädännön, vuosilomalain ja eri työehtosopimuksen tulkinnoista palkanlaskentajärjestelmän kautta. Laskuttaminen kuuluu myös osana työnkuvaasi. Muitakin taloushallinnon tehtäviä voidaan räätälöidä työnkuvaasi, mikäli olet niistä kiinnostunut. Käytössämme olevat järjestelmät ovat LikeIt, Tuntinetti ja Netvisor.

Toivomme Sinulta vähintään palkanlaskijan osaamista joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta. Pystyt kommunikoimaan sekä suomeksi että englanniksi. Arvostamme erityisesti LikeIt:n aikaisempaa osaamista sekä muutenkin hyviä perus it-taitoja. Olet oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja tarkka.

Meillä pääset työskentelemään monipuolisissa työtehtävissä, saat hyvän perehdytyksen työtehtäviin ja pääset osaksi työyhteisöä, jossa varmastikin viihdyt. Haluamme yrityksenä kehittyä koko ajan, joten pääset mukaan osaksi organisaatiota, jonka tahtotila on kehittyä ketterästi. Työskentelypisteesi voi olla joko Turussa tai Helsingissä. Etätyön tekeminen on myös mahdollista.

Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveen kera, mikäli kiinnostuit työpaikasta. Jos jotain kriteereistä et täyttänyt, laita meille siitä huolimatta rohkeasti hakemus. Meidän kanssa pääset varmasti kasvamaan sekä kehittymään.
Hakemuksen voit jättää joko kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse yrjo.sulavuori@citywork.fi . Emme odota hakuajan loppuun saakka, joten laitathan pikaisesti hakemuksesi.

Mitä tahansa kysyttävää tulee mieleesi, ota rohkeasti yhteyttä Talousjohtajaamme Yrjö Sulavuoreen numerossa 0400 851 000.

Hae työpaikkaa
<