Palveluesimies Värväämölle

15.10.2021

Hae työpaikkaa

Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Tampere

Haku päättyy 7.11.2021

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Etsimme kasvavaan Värväämön joukkoomme rakennusalan näköalapaikalle Palveluesimiestä. Haemme henkilöä konttorillemme Tampereelle ja toiminta-alueena on Pirkanmaa. Työssäsi pääset näkemään rakentamisen henkilöstöpalveluliiketoimintaa, sekä työskentelemään luotettavan toimialan parissa. Pääset osaksi erilaisia työtehtäviä sekä projekteja ja tehtävissäsi hyvin suoriuduttuasi voit edetä urallasi moneen suuntaan.

Työtehtäviin kuuluu rakennusalan työntekijöiden haastattelu ja rekrytointi asiakkaidemme tarpeisiin, sekä myyntityö ja asiakasvastuun hoitaminen. 

MITÄ HALUAMME SINULTA?

Etsimme tiimiimme asiakaspalvelualttiita, energisiä, sosiaalisia, oma-aloitteisia sekä ahkeria persoonia, joilla on aito halu kehittää itseään, intoa oppia uutta ja motivaatiota saada lisää kokemusta myynnistä. Työssä auttaa rakennusalan tuntemus. Koulutuksena käy mainiosti rakennusalan opinnot (peruskoulutus tai AMK). Myös talotekniikan koulutus sopii meille erinomaisesti! Kokemuksena katsomme eduksi työmaakokemuksen. Innokas, oppiva ja asiakaspalveluhenkinen asenne on meille tärkeintä!

MITÄ TARJOAMME SINULLE?

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen, mahtavat työkaverit, kattavan perehdytyksen ja koulutuksen sekä kilpailukykyisen palkan. Motivoituneiden ja taidokkaiden myyjien on myös mahdollista edetä ja kehittyä urallaan. Meillä saat paljon vapautta suunnitella työsi tekemistä ja perehdytysjakson jälkeen myös etätyö osana muuta työaikaa on mahdollista.

Jos olet henkilö, joka nauttii tuloshakuisista myyntitehtävistä, on työkaverina kannustava sekä positiivinen ja sinulla on itsenäinen sekä rohkea työote, olet juuri etsimämme henkilö! Älä siis epäröi vaan vakuuta meidät hakemuksellasi ja liity osaksi kasvavaa sekä menestyvää tiimiämme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Marcus Nyman, 050 470 5775, marcus.nyman@varvaamo.fi.
Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen: marcus.nyman@varvaamo.fi. 7.11.2021 mennessä tai hakulomakkeen kautta.
Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten ole nopea!

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat.
Me halutaan, että Värväämö on maailman paras työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa.

Värväämö liittyi Citywork -konserniin kesällä 2021. Citywork -henkilöstalolla on yli 15 toimipistettä ympäri Suomea, joten pystymme tarjoamaan aina paikallista palvelua ja markkinatuntemusta.

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa
<