Parkettiasentaja

26.9.2022

Hae työpaikkaa

Helsinki

Haku päättyy 7.10.2022

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde:

Työaika: Kokoaikainen

Jos kykenet itsenäiseen työskentelyyn etkä pelkää fyysistäkään työtä, ja olet parkettiasennusten partaveitsi niin saatat olla etsimämme tekijä!

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista parkettiasentajaa pääkaupunkiseudulle. Työmailla asennetaan muun muassa massiivi-, ja lautaparkettia- sekä laminaatti- ja vinyyliasennuksia. Hyvälle ja osaavalle tekijälle on tarjolla töitä pitkäaikaisesti!

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja kykyä itsenäiseen työhön. Omat työkalut, ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi mutta ei välttämätöntä.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-18 vuoden ikää
-Useamman vuoden kokemus parketti-laminaattiasennuksista
-Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
-Ahkeraa ja omatoimista asennetta
-Kykyä itsenäiseen ja fyysiseen työhön

VÄRVÄÄMÖLTÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan sekä lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Työvaatteet ja -varusteet
-Työterveyshuollon
-Mahdollisuuden edetä eri tehtäviin, pitkäaikaisesti

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa tai kirjoittaa:
Lisätietoja: Lauri Pullinen, 040 6613560, lauri.pullinen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa