Perämies ratatöihin

7.9.2023

Hae työpaikkaa

Helsinki, Kerava, Vantaa

Haku päättyy 1.10.2023

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Värväämme asiakkaallemme ammattitaitoista perämiestä ratatöihin Tikkurila – Kerava radalle. Työtehtäviin kuuluu mm. maapohjien valmistelua ja radan sekä vaihteiden rakentaminen sekä kunnossapito.

Toivomme hakijalta jo aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä ja/tai ratatöistä, mutta älä epäröi laittaa hakemusta vaikket olisikaan alan ammattilainen, tarjolla on eritasoisia tehtäviä osaamisen mukaan.

Työturvallisuus-, Tieturva1- ja ratatyöturvallisuuskortit pitää olla voimassa.

Töihin lähdetään yhteiskyydillä Ilmalan varikolta ja työtä tehdään kahdessa vuorossa, 07-15 ja 22-06.

Työkieli Suomi.

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. 
Lisätietoja: marcus.nyman@varvaamo.fi, 050 470 5775

Värväämö
on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa