Pientalorakentamiseen työnjohtaja Uudellemaalle

10.5.2022

Hae työpaikkaa

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 12.6.2022

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Haemme työpäällikkö nimikkeellä toimivaa työnjohtajaa pientalorakentamiseen keskittyneeseen yritykseen Uudenmaan alueelle. Yritys on osa kotimaista konsernia, jolla on vuosikymmenten kokemus pientalojen rakentamisesta. Toimipiste on Vantaalla ja kohteet ovat ympäri Uuttamaata.

Työpäällikön tehtävässä pidät huolen asiakkaiden projektien etenemisestä aikataulussa ja budjetissa pysyen. Vastaat myös yhteistyöstä urakoitsijoiden kanssa ja toimit asiakkaan yhteyshenkilönä projektin alusta aina luovutukseen saakka. Kohteita on tyypillisesti käynnissä useampi samanaikaisesti, joten organisointitaidot ja pientalotyömaiden rakennusvaiheiden tuntemus tulee olla hyvällä tasolla.

Toivomme hakijalta rakennusalan koulutusta (esim. RI/RKM) tai aiempaa pientalorakentamisen puolelta hankittua kokemusta. Tehtävään voidaan harkita myös uransa alkuvaiheessa olevaa rakennusmestaria/-insinööriä. Oma-aloitteisuus, ihmisten kanssa toimeen tuleminen ja asiakaspalveluasenne ovat avaimia työssä suoriutumiseen.

Tarjolla on vakituinen työsuhde suoraan asiakkaamme kirjoilla ja aloitus on sovittavissa joustavasti. Työsuhteen alussa saat kattavan perehdytyksen uuteen työhösi. Kilpailukykyisen palkan lisäksi saat kattavat henkilöstöedut käyttöösi (mm. lounas- ja liikuntaedut).

Hae tehtävään hakulinkin kautta, tai sähköpostitse juho.palosaari@varvaamo.fi. Lisätietoja saat Juholta numerosta 0505149958.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla.
Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa.
Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa
<