Projekti-insinööri

13.9.2023

Hae työpaikkaa

Haku päättyy 1.10.2023

Työ alkaa: Sop. mukaan

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Asiakasyrityksemme on talotekniikkaan erikoistunut yritys. Yrityksen palvelut ovat hyvin kattavat niin sähkö- kuin LVI-alan palveluista. Urakointikohteina ovat mm. toimitilat, pientalot ja rivitalot. Kohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Uudenmaan alueella, mutta yrityksen on tarkoitus laajentua. Henkilöstöä on tällä hetkellä yrityksessä yli 50.

Toiminnan kasvaessa etsimme asiakasyrityksellemme suorarekrytointina Projekti-insinööriä vakituiseen työsuhteen.

Projekti-insinöörinä työnkuvaasi kuuluu mm. sähkötöiden myynti, määrä- ja kustannuslaskenta, projektien alkuvalmisteluihin liittyvät tehtävät, projektien johtaminen ja raportointi. 

Työtehtävissä menestyy henkilö, kenellä on:
– tehtävään soveltuva koulutus
– aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
– hyvät it-taidot, erityisesti laskentaohjelmien osaaminen

Asiakasyrityksellämme on matala organisaatio, joka mahdollistaa töiden monipuolisuuden sekä kehittymismahdollisuudet. Yritys panostaa työntekijöiden viihtyvyyteen. Yritys tarjoaa työntekijöilleen kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät työsuhde-edut.

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, lähetä hakemuksesi joko kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse mahdollisimman pian. Virallista hakuaikaa ei ole, vaan työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mira Loponen, puh. 0407495749, mira.loponen@varvaamo.fi .

Värväämö on valtakunnallinen henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme työntekijöitä asiakkaillemme, joiden päätoimialoja ovat pääsääntöisesti rakentaminen, logistiikka ja teollisuus. Näiden toimialojen lisäksi meillä on myös muiden alojen työpaikkoja tarjolla.
Haluamme luoda onnistuneita työkokemuksia, joiden ytimeen kuuluu erilaiset henkilöstöratkaisut sekä Värväämö Laskutuspalvelu, joka on suunnattu kevytyrittäjien toimeksiantojen laskuttamiseen.
Värväämön tärkein tehtävä on huolehtia, että viihdyt työssäsi ja sinulla on riittävä määrä töitä, elämäntilanteesi huomioiden. Liity siis osaksi Värväämön yhteisöä. Yhteisön jäsenistä huolehtivat ammattitaitoiset toimihenkilömme, valtakunnallisesti.

Hae työpaikkaa