Purkutyöntekijä Helsinkiin

6.9.2023

Hae työpaikkaa

Helsinki

Haku päättyy 24.9.2023

Työ alkaa: HETI/ SOPIMUKSEN MUKAAN

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Purkumiehiä Helsingin keskustaan

Värväämme töihin purku-/rakennusmiestä asiakkaamme työmaalle Helsingin keskustaan. Kohteena on sairaalatyömaa, jossa työtehtävänä laajamittaiset purkutehtävät käsin. Jos omaat kokemusta purkutöistä niin älä epäröi hakea.
Työtehtävät saattavat vaihdella jatkossa osaamisen mukaan ja monipuolisia tehtäviä on tarjolla tulevaisuudessakin. Ahkerille ja osaaville tekijöille on tilausta! 

Homma vaatii voimassa olevan työturvallisuuskortin, reippaan työasenteen ja motivaatiota fyysisiin rakennusalan tehtäviin. Olethan myös täysi-ikäinen. 

Värväämö tarjoaa reilun palkkauksen osaamisesi/TES mukaan, laadukkaat työvarusteet ja mahdollisuuuden edetä rakennusalan tehtävissä kiinnostuksesi mukaan! 

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä.  Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle.

Lisätietoja: Marcus Nyman, 050 470 5775 (ark. 10-14), marcus.nyman@varvaamo.fi


Värväämö
on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa