Putkiasentaja

21.9.2022

Hae työpaikkaa

Turku

Haku päättyy 16.10.2022

Työ alkaa: Heti/Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Värväämme töihin kokeneen putkiasentajan.

Hakijalta toivomme vankkaa kokemusta alan töistä, sillä vaihtelevista työtehtävistä tulee suoriutua itsenäisesti. Työtehtäviin kuuluvat osaamisesi mukaan huollot- ja korjaukset, saneeraus- ja uudiskohteiden putkiurakointi ja kalusteasennukset.

Työtehtävä: Putkiasentaja
Työpaikan sijainti: Turku
Työn kesto: Aloitus heti/sopimuksen mukaan. Arvioitu kesto useampi kuukausi, jonka jälkeen mahdollisuus työllistyä asiakkaamme kirjoille. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt meillä pitkään.

Tähän hommaan edellytämme:
– Kokemusta alan töistä
– Työturvallisuus- ja tulityökorttia
– Kykyä itsenäiseen työntekoon
– Sujuvaa suomen kielen taitoa
– Kuvanlukutaitoa

Värväämöläisenä saat:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa tai kirjoittaa:
-Mikko Kiiskinen, 040 657 0038 tai mikko.kiiskinen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa