Puuseppä

6.9.2023

Hae työpaikkaa

Haku päättyy 23.9.2023

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Hei monipuolisesta työtehtävistä kiinnostunut puuseppä!
Etsimme puuseppää asiakasyrityksellemme Kaluste-Kolmiolle vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Puuseppänä pääset valmistamaan mittatilustyönä asiakkaidemme tarpeisiin kalusteita ja säilytysratkaisuja. Kaikki tuotteet tuotetaan alusta loppuun saakka Riihimäen tehtaalla.

Modernit työvälineet ja tuotantotilat ovat meille tärkeitä. Puuta käsitellään mm. CNC-työstökeskuksella sekä erilaisilla sahoilla ja puunkäsittelyn tarkoitetuilla koneilla.

Riippuen taustastasi työnkuvaasi kasvatetaan tuotannossa pala palalta. Työtehtävät ovat monipuoliset – meillä jokainen pääsee tekemään tuotannon eri työvaiheita!

Edellytämme sinulta puusepän perustutkinto ja/tai työkokemusta alalta. Jos sinulla on kokemusta kalustetehtaalla työskentelystä on se ehdottomasti plussaa!

Vastineeksi työpanoksellesi saat kokoaikaisen päivätyön maanantaista perjantaihin klo 7-15.30. Työsuhteen taustalla on puusepänteollisuuden työehtosopimus. Palkkaus määräytyy kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Työt alkavat sopimuksen mukaisesti. Mikäli kiinnostuit paikasta laita järjestelmämme kautta hakemus tulemaan, niin olen yhteydessä! 

Lisätiedot Wilmalta arkisin klo 8-15 wilma.niskanen@varvaamo.fi tai viesti/Whatsapp/soitto 040 121 7148

Värväämö on valtakunnallinen henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme työntekijöitä asiakkaillemme, joiden päätoimialoja ovat pääsääntöisesti rakentaminen, logistiikka ja teollisuus. Näiden toimialojen lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla.
Haluamme luoda onnistuneita työkokemuksia, joiden ytimeen kuuluu erilaiset henkilöstöratkaisut sekä Värväämö Laskutuspalvelu, joka on suunnattu kevytyrittäjien toimeksiantojen laskuttamiseen.
Värväämön tärkein tehtävä on huolehtia, että viihdyt työssäsi ja sinulla on aina riittävä määrä töitä, elämäntilanteesi huomioiden. Liity siis osaksi Värväämön yhteisöä. Yhteisön jäsenistä huolehtivat ammattitaitoiset toimihenkilömme, valtakunnallisesti.

Hae työpaikkaa