Rakennusalan työntekijöitä Pirkanmaalle

22.8.2022

Hae työpaikkaa

Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Tampere, Ylöjärvi

Haku päättyy 31.12.2022

Työ alkaa: Heti / Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Etsitkö työtä rakennustyömailta?

 

Me etsimme jatkuvasti sekä juuri valmistuneita että jo alalla pitkään toimineita rakennustyöntekijöitä, kirvesmiehiä, laatoittajia, sähkömiehiä, putkimiehiä ja remontoijia… Tässä vain muutama mainitaksemme. Työkohteet sijaitsevat Tampereen ja Pirkanmaan alueella.

 

Työkohteita on erilaisia – saneerausta, uudisrakentamista, remontoimista, kerrostaloa, rivitaloa, ulkorakentamisesta sisärakentamiseen ja suurista työkohteista pienempiin työkohteisin. Työssä pääset toimimaan kiertävästi erilaisissa kohteissa, tai voit työskennellä yhdessä kohteessa. Riippuen työkohteesta pääset työmaalle joko autolla tai Nyssellä. Työturvallisuuskortti on pakollinen.

 

Millaista työtä haluaisit tehdä? Tai haluaisitko kerryttää kokemusta erilaisista rakennusalan työtehtävistä?

Laita hakemus oheisen linkin kautta tai pirauta Wilmalle (arkisin klo 8-16 numerosta 040 121 7148) Jutskaillaan ja katsotaan, mitä haluaisit tehdä ja etsitään sinulle työpaikka. Sähköposti toimii myös wilma.niskanen@varvaamo.fi.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa