Rakennusapulaisia Turkuun

12.9.2022

Hae työpaikkaa

Turku

Haku päättyy 2.10.2022

Työ alkaa: Heti/sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Rakennusapulaisia Turkuun

Värväämme töihin rakennusapulaisia asiakkaamme työmaille Turun seudulle. Työmaat ovat uudis- ja saneerauskohteita, joissa työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi: työmaan ylläpito, siivous, kantaminen, suojaus sekä toimimista kokeneempien rakennusmiesten apuna. Voit olla joko vasta alalle valmistunut tai jo hieman työmaakokemusta omaava tekijä. Eduksi katsomme mahdollisuuden oman auton käyttöön.

Työtehtävä: Rakennusapulainen
Työpaikan sijainti:
Turku
Työn kesto: Aloitus heti/sopimuksen mukaan, kestot vaihtelevat työmaittain. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt meillä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Koulutusta ja/tai aikaisempaa kokemusta
-Työturvallisuuskorttia
-Kykyä itsenäiseen työntekoon
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Mikko Kiiskinen, 040 657 0038 tai mikko.kiiskinen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa