Rakennusapumies

3.5.2022

Hae työpaikkaa

Oulu

Haku päättyy 31.5.2022

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Vielä on kesää ja kesätyöpaikkoja jäljellä, sillä kausi on vasta alkamassa. Tervetuloa mukaan Värväämöläiseksi juuri sinä, omalla tavallasi loistava tyyppi.

Mikä on juuri se sinun vahvuutesi? Onko se erinomainen fyysinen kunto, jota pääset hyödyntämään kantotehtävissä? Oletko tehnyt jo muutamana kesänä raksalla siivousta ja tämäkin kesä menisi kivasti sen parissa? Onko sinulla kokemusta maanrakennustyömaalta, tai olet kasvanut maatilalla koneita käyttäen ja sinulla on hinku kesäksi ulos töihin? Vai oletko kenties rakennusalan opiskelija, joka haluaa saada jalkaa oven väliin ja päästä näkemään työmaan toimintaa paraatipaikalle? Olipa vahvuutesi mikä hyvänsä, niin me pyrimme sen selvittämään ja etsimään juuri sinulle sopivan kesätyöpaikan, missä pääset tekemään sitä ominta juttuasi ja opettelemaan samalla uutta. Lähtökohtana on aina se, että löydetään sopiva ihminen sopivaan paikkaan.

Tämän kaiken kertomisessa voi vierähtää hetki, joten istahdetaan sohvalle, keitetään kahvit ja jutellaan siitä, mitä sinä olet tehnyt ja mitä sinä aiot tulevaisuudessa tehdä.

TYÖTEHTÄVÄ: Rakennusapumies
TYÖPAIKAN SIJAINTI:
90100 Oulu
TYÖN KESTO: Aloitus sopimuksen mukaan, sopivan henkilön löydyttyä.

TÄHÄN TEHTÄVÄÄN EDELLYTÄMME:
-Hyvää fyysistä kuntoa
-Työturvallisuuskortti
-Asennetta tehdä annetut tehtävät huolella
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Riitta Savaloja, 040 539 3403 tai riitta.savaloja@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat.
Me halutaan, että Värväämö on maailman paras työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa.
Värväämö liittyi Citywork -konserniin kesällä 2021. Citywork -henkilöstalolla on yli 15 toimipistettä ympäri Suomea, joten pystymme tarjoamaan aina paikallista palvelua ja markkinatuntemusta.
Hae työpaikkaa
<