Rakennusaputyöntekijä

21.9.2022

Hae työpaikkaa

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 29.9.2022

Työ alkaa: Heti/ sopimuksen mukaan

Työsuhde:

Työaika: Kokoaikainen

Onko kesälomat ohi ja aika etsiä uutta työtä? Hae heti sillä työt voivat alkaa jo heti seuraavana päivänä!
Värväämme aloittelevia ja kokeneita raksaduunareita Uudenmaan alueelle asiakkaamme rakennustyömaille.

Työtehtäväsi ovat monipuolisia rakennustyöntekijän hommia niin saneeraus- kuin uudiskohteissa Uudenmaan alueella.
Voit olla aloitteleva tai kokeneempi raksaaja, katsomme tehtävät sen mukaisesti. Aputekijöiden työt koostuvat hyvin pitkälle kanto- ja raivaushommista mutta työtehtäviisi voi kuulua kohteesta riippuen kaikkea pohjatöistä runkotöihin sekä loppuvaiheen viimeistelytehtäviin, oman osaamisen mukaan. Työkohteet ja keikkojen pituudet vaihtelevat ja riippuvat asiakkaidemme tarpeista, mutta hyville ja ahkerille tekijöille on tarjolla töitä pitkäaikaisesti! 

Rakennusapumiehen tehtävään toivomme sinulta rehtiä, reipasta ja joustavaa asennetta vaihtelevia töitä kohtaan. Olethan myös täysi-ikäinen ja taskustasi tulisi löytyä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Alan koulutuksesta on toki etua mutta se ei ole välttämätöntä tässä tehtävässä. 

Värväämö tarjoaa reilun palkkauksen osaamisesi ja tehtävän mukaan, liikunta- ja kulttuuriseteleitä, laadukkaat työvarusteet, työterveyshuollon ja mahdollisuuuden edetä rakennusalan tehtävissä kiinnostuksesi mukaan. Pidämme huolen työntekijöistämme ja toivomme, että tulet viihtymään Värväämöläisenä pitkään.

Hae työpaikkaa pikimmiten sillä työt voi alkaa kohdallasi jo heti seuraavana päivänä!
Lisätietoja: Lauri Pullinen, 040 6613560, lauri.pullinen@varvaamo.fi

Tutustu myös Värväämön eri kanaviin:
-Kotisivu: https://www.varvaamo.com/
-Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCeLAa7h0sLmShm1Z955Yc7A
-Facebook: https://fi-fi.facebook.com/varvaamo/
-Instagram: https://www.instagram.com/varvaamo/?hl=fi
-LinkedIn: https://fi.linkedin.com/company/varvaamo-oy

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me haluaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa