Rakennusinsinööri – Julkisivukonsultointi JK Oy

1.10.2021

Hae työpaikkaa

Turku

Haku päättyy 31.10.2021

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Julkisivukonsultointi JK Oy on vuonna 1993 perustettu erikoisasiantuntijayritys. Yrityksessä on rento ja avoin työyhteisö, jossa työskentelee tällä hetkellä 8 henkilöä. Toimipisteet sijaitsevat Forssassa ja Turussa. Haussa on nyt rakennusinsinööri/-mestari/-arkkitehti. Kesäisin tehdään paljon kuntotutkimuksia nostolava-auton korissa ja valvontahommissa rakennustelineillä kiipeillen, joten korkean paikan kammoiselle tehtävä ei sovi. Talvisin aika kuluu korjauskohteiden suunnittelutehtävissä (katot, julkisivut, parvekkeet). Töitä tehdään sekä tiimissä että yksin. 

Työ on monipuolista suunnittelua, kuntotutkimuksia ja valvontaa. Uutena työntekijänä sinut koulutetaan ja perehdytetään työtehtäviin, sillä etenkin kuntotutkimukset ja valvonta edellyttävät jatko- ja pätevyyskoulutuksia. Yrityksessä on hyvät mahdollisuudet laajentaa omaa osaamista ja edetä uralla. Koulutukseltasi voit olla rakennusinsinööri, -mestari tai rakennusarkkitehti. Olet jo kerryttänyt rakennusalan työkokemusta ja tullut sinuiksi rakennustyömaiden kanssa.

TYÖTEHTÄVÄ: Rakennusinsinööri / valvoja
TYÖPAIKAN SIJAINTI:
Turku ja mahdollisuus tehdä töitä osin etänä
TYÖN KESTO:
Aloitus on sovittavissa joustavasti. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan Julkisivukonsultointi JK Oy:n kanssa.

Mitä toivomme sinulta?

– Sinulla on rakennusmestarin, rakennusarkkitehdin tai -insinöörin AMK/DI tutkinto.
– Sinulla on muutaman vuoden kokemus rakennustyömaalla työskentelystä mutta muuten voit olla urasi alussa.
– Hyviä neuvottelutaitoja, kilpailutat urakoitsijat ja hoidat urakkaneuvottelut taloyhtiöiden puolesta.
– Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä alalla käytettävien IT-ohjelmien sujuvaa käyttöjä.
– Kykenet työskentelemään korkeilla paikoilla.

Mitä asiakkaamme tarjoaa sinulle?

– Tiivis työyhteisö ja yhteisiä reissuja sekä muuta mukavaa tekemistä vuosittain.
– Saat käyttöösi ajanmukaiset työkalut, laitteet ja ohjelmistot.
– Saat kattavan työterveyshuollon Mehiläisessä sisältäen vapaa-ajan vakuutuksen.
– Yrityksessä tuetaan vapaa-ajan liikuntaa.
– Saat kilpailukykyisen palkan

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Hae työpaikkaa oheisesta linkistä, voit myös soittaa tai laittaa viestiä: Juho Palosaari 0505149958, juho.palosaari@varvaamo.fi. Haku tehtävään päättyy 31.10.2021. Aloitamme hakijoiden haastattelun hakuaikana, joten toimi nopeasti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat.
Me halutaan, että Värväämö on maailman paras työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Rakennusalan toimihenkilöitä olemme rekrytoineet vuodesta 2017 lähtien ja tähän mennessä n. 250 osaajaa on saanut kauttamme uuden työpaikan. Värväämö liittyi Citywork -konserniin kesällä 2021. Citywork -henkilöstötalolla on yli 15 toimipistettä ympäri Suomea, joten pystymme tarjoamaan aina paikallista palvelua ja markkinatuntemusta. Lisää meistä www.varvaamo.com.

Hae työpaikkaa
<