Rakennusmies PK-seudulle

26.9.2022

Hae työpaikkaa

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 5.10.2022

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde:

Työaika: Kokoaikainen

Kaipaatko uusia haasteita rakennusalalla?

Värväämme jatkuvasti sekä juuri valmistuneita että jo alalla pitkään toimineita rakennustyöntekijöitä monipuolisiin tehtäviin Uudenmaan rakennustyömaakohteisiin. 
Työt ovat erilaisia rakennusmiehen tehtäviä oman osaamisen mukaan ja hyvälle tekijälle on hommia pitkäaikaisesti! 

Rakennusmieheltä odotetaan jo aikaisempaa osaamista avustavista ja muista rakennusalan tehtävistä ja eri työkalutkin pysyvät jo hanskassa vahvalla otteella. Taskustasi tulisi löytyä myös työturvallisuuskortti. 

Sinulla on mahdollisuus edetä myös haastavampiin kirvesmiehen tehtäviin oman kiinnostuksesi mukaan. Haluamme että työtekijämme viihtyvät Värväämöllä pitkään ja pääsevät etenemään työssään. Kerro hakemuksessa osaamisestasi niin katsotaan juuri sinulle sopivaa keikkaa.

Värväämö tarjoaa muun muassa osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät, liikunta- ja kulttuuriseteleitä, työterveyshuollon, työvaatteet ja -varusteet, mahdollisuuden työllistyä pitkäaikaisesti ja vakinaistua asiakkaallemme.

Kiinnostuitko? Laita hakemusta pikimmiten sillä työt voivat alkaa jo heti seuraavana päivänä.
Lisätietoja: Lauri Pullinen, 040 6613560, lauri.pullinen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa