Rakennussiivooja

4.5.2022

Hae työpaikkaa

Järvenpää

Haku päättyy 5.6.2022

Työ alkaa: Heinäkuu

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Onko sinulla kokemusta siivoustyöstä raksalla tai muissa vaativimmissa kohteissa? Oletko riuska ja ripeä ja tykkäät, kun näet kättesi jäljen välittömästi? Hyvä, sillä asiakkaamme tarvitsee kahta reipasta rakennussiivoojaa Järvenpään keskustan tuntuman rakennustyömaalle. Työnkuvasi on yksinkertaisesti pitää työmaa siistinä, korjata roskat ja rakennusjätteet niille varatuille paikoille ohjeistuksen mukaan. Kuten sanottu, työ on fyysistä, joten salille ei välttämättä tarvitse työpäivän jälkeen mennä. Myös työturvakortti pitäisi olla voimassa. Työ on kokopäivätyötä alkaen heinäkuun puolessa välissä ja kesto on lokakuulle huipentuen työmaan loppusiivoukseen. Alkoiko kiinnostaa? Siinä tapauksessa laita vaan hakemusta tulemaan, niin lyödään homma lukkoon! Ehdit vaikka lomailla mukavasti vielä ennen työrupeaman alkamista.

Hakemuksen voit jättää tästä linkistä: https://app.profiili.io/varvaamo/jobs/10640889/application/basic?jobs=10640889

Lisätietoja Anne p. 044 753 3513, anne.ylitalo@varvaamo.fi.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla.
Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me haluaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa.
Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa
<