Rakennustyöntekijä

14.9.2022

Hae työpaikkaa

Haku päättyy 28.9.2022

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde:

Työaika: Kokoaikainen

Etsitkö rakennusalan töitä pääkaupunkiseudulta?

Värväämme jatkuvasti sekä juuri valmistuneita että jo alalla pitkään toimineita rakennustyöntekijöitä monipuolisiin tehtäviin Uudenmaan rakennustyömaakohteisiin. Työt ovat erilaisia rakennusalan fyysisiä tehtäviä asiakkaamme työmailla. Työkielenä vaaditaan vähintään englanti ja suomen kielen sujuvasta osaamisesta on suuri etu.

Töitä on tarjolla oman osaamisen mukaan eli ei haittaa vaikka olisit kokematon tekijä alalla. Kokemattoman tehtävät painottuvat kanto-,raivaus- ja siivoustöihin ja kokeneelle voimme tarjota aina lattiasta kattoon rakennustyötä. Töitä tehdään arkena klo 7-15:30 ja palkassa noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta.

Työssä vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti mutta jos et omista sellaista niin katsotaan mahdollisuuksia sen suorittamiseen Värväämön kautta. Hakijalta toivomme myös hyvää fyysistä peruskuntoa sekä reipasta ja joustavaa työasennetta.

Värväämö tarjoaa muun muassa osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät, liikunta- ja kulttuuriseteleitä, työterveyshuollon, työvaatteet ja -varusteet, mahdollisuuden työllistyä pitkäaikaisesti ja vakinaistua asiakkaallemme.

Kerro hakemuksessa osaamisestasi niin katsotaan juuri sinulle sopivaa keikkaa.

Kiinnostuitko? Laita hakemusta pikimmiten sillä työt voivat alkaa jo heti seuraavana päivänä.
Lisätietoja: Lauri Pullinen, 040 6613560, lauri.pullinen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Näiden lisäksi meillä on myös muiden toimialojen työpaikkoja tarjolla. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa