Rakennustyöntekijä työmaalogistiikkaan

20.9.2022

Hae työpaikkaa

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 30.9.2022

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Työmaalogistiikan monipuolisia tehtäviä PK-seudulla! Tähän hommaan et tarvitse aikaisempaa kokemusta vaan ahkeralla asentaalla pärjää pitkälle! 

Värväämme reippaita rakennustyöntekijöitä syksyllä alkaviin rakennuskohteisiin, työmaalogistiikan tehtäviin. Työtä tehdään yhdellä tai useammalla rakennustyömaalla, jossa tiimi rakennusapulaisia hoitaa logistisia tehtäviä nokkamiehen kanssa. Työssä vastaat tavaran vastaanotosta- purusta ja siirroista, sisälogistiikasta ja kerroshuollosta, ajoittaisesta liikenteenohjauksesta sekä mahdollisista muista rakennustyömaan avustavista tehtävistä. Omalla osaamisella ja kokemustaustalla pääset myös vaikuttamaan työn sisältöön. 

Työmaa ja projekti kestää useamman kuukauden, joten hyville tekijöille on pitkäaikaisesti töitä, myös seuraavilla työmailla.
Työssä on mahdollisuus edetä myös nokkamiehen rooliin! Tehtävä sopii mainiosti myös keikkatyöksi.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-18 vuoden ikää
-Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
-Tiimityöskentelytaitoa
-Ahkeraa ja omatoimista asennetta
-Aikaisempi kokemus rakennusalalta katsotaan eduksi

VÄRVÄÄMÖLTÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan sekä lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Työvaatteet ja -varusteet
-Työterveyshuollon
-Hyvät mahdollisuudet edetä eri tehtäviin, pitkäaikaisesti 

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa tai kirjoittaa:
Lisätietoja: 040 6613560, lauri.pullinen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, jonka päätoimialoja ovat rakentaminen, teollisuus ja logistiikka. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on löytää ihmisille töitä, joissa he viihtyvät ja pärjäävät. Vuosittain työllistämme yli 2000 värväämöläistä ja reilut 100 osaajaa löytää kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa